Őrség esküvő fotózás!

Esküvő fotózás az Őrségben. Kapcsolat, elérhetőség. Esküvői fotós az Őrségben. Őrség esküvői fotós.  Őrség esküvő fotózás. Őrség, Velemér Esküvő

Elérhetőség

Lugosi Tamás Szabolcs

9946 Magyarszombatfa, Fő út 67

Adószám: 67028137-1-38

E-Mail: orsegfoto@gmail.com

Web: orsegfoto.hu

Telefon: 06202903111

Azt gondolom, semmi sem pótolhat egy személyes találkozást. Egy kávé, egy süti mellett nyugodtan beszélgetni az esküvőtökről, megismerni a részleteket és az elképzeléseteket a legfontosabb. E nélkül el sem tudom képzelni a munkámat.

Néha előfordul, hogy a távolság miatt nincs egyből lehetőség a találkozóra, ilyenkor először üzentben, telefonon, messengeren tudunk beszélni.

Kapcsolat

Őrség esküvő fotózás

Az Őrség Magyarország nyugati határa mentén, Vas megyében helyezkedik el. „Fővárosa” Őriszentpéter, kissebb városai és falvai „szeres” elrendezésűek, ahol a házak, telkek kissebb csoportokban, elszórva helyezkednek, el, úgynevezett „szórványtelepülések”. Ez, kiegészülve a vidék dimbes-dombos domborzatával adja azt a különös bájt, ami sokakat magával ragad.Az időjárás alpokaljai, nyáron a napsütéses időszakokat felválthatják a heves, de rövid esőzések. Őrség Esküvő fotózás

Őrség esküvői fotós

A fővárosból vonattal a Budapest – Szombathely – Szentgotthárd vagy a Budapest-Zalaegerszeg-Őriszentpéter vonalon érhetjük el leggyorsabban az Őrséget, ha pedig autóval szeretnénk ide jutni akkor célszerű a Budapest – Székesfehérvár – Veszprém – Szentgotthárd útvonalat választani.

Az Őrség gazdag természeti értékekben, gyönyörű tájain remek biciklis túrákat is tehetünk a Nemzeti Park területén. Őrség esküvő fotózás. Az Őrség esküvői fotós. Ezek keretében megtekinthetjük a helyi nevezetességeket, pédául remek állapotban megőrzött és ma is használatban lévő árpád-kori templomot Őriszentpéteren és Velemérben;  kastélyt Csákánydoroszlón és Iváncon; ősi haranglábat Farkasfán, Pankaszon és Nemesnépen; tőzegmoha-lápot, fazekas házat és még megannyi csodás látnivalót.

Ha szeretnénk bepillantást nyerni a régi őrségi és vendvidéki életbe, akkor érdemes ellátogatni a Szalafő – Pityerszeren található Skanzenbe ahol eredeti állapotába visszaállítva őriztek meg egy jellegzetes „szeres települést”.

Őrség esküvői fotós

Ha érdeklik Önt a régi korok épített emlékei, akkor az Őrségben bőséggel talál felfedezni valót: a népi kultúra különleges építményein kívül csodálatos templomokat, haranglábakat.A szalafői Pityerszer az Őrség egyik legismertebb nevezetessége: különleges falumúzeum, épületei többségét nem távolról szállították e vidékre, hanem ugyanazon a helyen állnak, ahová eredetileg építették őket. Talán hihetetlennek tűnik, de ezekben a házakban a ’70-es évek elejéig laktak, környezetükben gazdálkodtak az emberek. A kerített ház, az emeletes kástu a népi építészet egyedülálló tradícióját eleveníti fel. Őrség esküvő fotózás.

Kreatív esküvői fotós az Őrségben

A zalaegerszegi skanzenben az Őrség építészetével, hagyományaival rokonságot mutató Göcsej legszebb népi épületeit gyűjtötték össze és rendezték jól áttekinthető, életszerű térbe. Mindemellett számtalan régi, szépen helyreállított műemlék parasztházat kereshet fel az Őrvidék és környezete falvaiban, ígyCsesztregen, Magyarszombatfán, Nagyrákoson, Rédicsen és Zalalövőn.

Az egy évszázaddal ezelőtt kiteljesedő tégla építési kultúra emlékét figyelheti meg az egykori módosabb gazdák „kódisállásos” lakóházain, így a felsőszenterzsébeti helyi védett épületeken is. Őrség esküvő fotózás. Az Őrségi esküvői fotós.