Az esküvői fotós

A kamera mögött

Lugosi Tamás vagyok 41 éves az Őrségben Magyarszombatfán élek feleségemmel és 9 éves kislányommal. Az országos Mentőszolgálatnál dolgozok fő állásban már több mint 14 éve. A munkám és a családom nagyban meghatározza az életem.

A fotózás számomra hobbiként indult de egyre mélyebben és komolyabban vetettem bele magam, bizonyossá vált számomra, hogy ezzel szeretnék foglalkozni. Autodidakta módon kezdem el tanulni a fotózást, majd előadásokon és esküvős workshopokon gyarapítottam tudásom. A fotózás csodálatos hívatás amelyben megmutathatom kreativitásom és egyéni látásmódom.

És eljött a pillanat amire vártam. Életem első esküvőjét 2012-ben fotóztam meg és azóta több mint 70-en mondták ki a fényképezőgépem előtt a boldogító igent.

Ha fotóim felkeltették az érdeklődésedet akor keress bátran!

Az esküvői fotós!

Az esküvői fotós vas és zala megyében fotózik a legtöbbet és itt is szeret esküvőket fotózni de ha kell máshova is szívesen elmegy fotózni. Esküvők fotózás Esküvői fotók. Az esküvői fotós bemutatkozása, ki ő, hogyan kezdett fotózni és mikortól fotózik?

A fotózás árainak kialakításában megpróbáltam az utóbbi évek legjellemzőbb igényeinek csomagárait összeállítani. Az esküvő fotózás nem csak a képek elkészítéséről szól. A közösen eltöltött idő határozza meg a képek minőségét. Látásmódom folyamatosan változik, hiszen minél többet foglalkozom az esküvő fotózással annál jobban látom az érzéseket és a hangulatot. Minden pár más, ahogy minden helyszín is más  ezért mindig máshogy állok hozzá egy egy esküvő fotózásához.

Minden esetben több száz felvétel készül, ami utólag korrigálva, valamint a beállított és közeli képek retusálva, teljes felbontásban pendrive-on .jpg formátumban kerül átadásra. A legnagyobb csomag esetén általában kb: 800-1000 db kép várható, valamint még jár egy Fine Art fotókönyv 30×30-as méretben. A fotózáskor egy úgynevezett RAW “nyers” formátumot használok, ezek a képek soha nem kerülnek átadásra! Csomagtól függően 4-6 hét mire a kész anyagot át tudom adni.

70

Átmulatott éjszaka

1

Esküvői Fotós

70

Boldog Pár

ESKÜVŐ FOTÓZÁS

Telefonon vagy e-mailben felvesszük a kapcsolatot, megnézem szabad-e az esküvőtök napja. Majd egyeztetünk egy időpontot a személyes találkozóra. Ha nem jó az időpont és kéritek szívesen ajánlok megbízható kollégát.  Személyes találkozó

Ez a találkozó jó alkalom, hogy megismerjük egymást. Átbeszélünk minden fontos részletet, segítek megtervezni mire mennyi időt szánjatok. Kapcsolattartás Az esküvő napjáig folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, bármilyen változás lesz vagy csak valamilyen ötlet, segítség kell elérhető vagyok mindig.

Az esküvő napjánA megbeszéltek szerint tartom magam a forgatókönyvhöz és mindenben segítek nektek amiben csak tudok. Pontosan érkezem az alkalomnak megfelelő öltözetben.Utómunka A fotók leválogatása és szerkesztése a lehető legjobb minőségben. Csomagtól függően készítek nektek egy slideshowt ami méltán tükrözi az esküvőtök legszebb pillanatait.Képek átadásaA megbeszéltek szerint határidőn belül az elkészült anyagot átadom nektek. Csomagtó függően a fotókönyv is átadásra kerül amely megkoronázza a Nagy nap legszebb és legizgalmasabb pillanatait.