Esküvői történetek. Esküvői történeteket mesélek el. El sem tudjátok képzelni, hányszor teszik fel nekem ezeket a kérdéseket: “melyik volt az eddigi legkedvesebb esküvőd?”, “mely fotóidat szereted a legjobban?””mi volt a kedvenc helyszíned?”.Létezik erre egy régi frappáns válasz: “a kedvenc fotóm az, amelyet holnap fogok elkészíteni”, de most mégis megpróbálok kiemelni néhány fényképet a múltból, hogy megmutassam, milyen módon születnek a képek és hogyan kezdünk el kötődni hozzájuk. Esküvői történetek. A feladat nem könnyű, hiszen csak a digitális korszakban, 2006 óta, több, mint kétmilliószor nyomtam le a gombot.. Az esküvői történeteket mesélek el a fényképező gépemmel. Fotós esküvői történetek

ESKÜVŐI TÖRTÉNETEK, SZTORIK

Esküvő fotózás zalaegerszeg Skanzen, Múzeum falu
Esküvői fotós Zala megye Zalaegerszeg
Esküvői fotós Vas megye Új-Ebergényi Kastélyszálló
Esküvő fotózás Zala megye
Esküvő fotózás Zala megye
Esküvő fotózás Vas megye
Esküvői fotós Kőszegen

Esküvői történetek.

A legjobb esküvői történetek.Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy lugasokkal, virágzó mezőkkel borított dimbes-dombos vidék, nagyon messze, még az üveghegyen is túl, ahol a kurta farkú malac túr.

Esküvői történetek

Itt állt egymás szomszédságában két kacsalábon forgó, héttornyú kastély. A dolgok rendje szerint, a két kastélynak volt két királya, mindkettőnek egy-egy gyönyörű leánya: a két királylány, Derű és Ború, kik jó barátnőkként cseperedtek. Eleinte mindketten úgy gondolták, ők bizony az apukáik feleségei lesznek. Aztán nőttek, nődögéltek és arra jutottak, az öreg királyokat meghagyják a királynéknak és inkább valami fiatal királyfit választanak. esküvő fotózás, esküvői történetek.

Esküvői történetekKisebb-nagyobb viszontagságok után (gonosz banya, hét fejű sárkány, a többiről nem is beszélve) megtalálták párjukat, kik kiállták a hét próbát, és elhatározták, esküvővel pecsételik meg szerelmüket.

Esküvő fotózás

Az esküvő fotózás során az egyik legfontosabb tényező az idő. Ha erre a napra szánjuk a fotózást nagyon oda kell figyelni a pontos menetrend betartására. A kreatív esküvő fotózásra minimum 2 óra szükséges de a legideálisabb a 3-4 óra, ami persze nem egyben és nem egy helyszínen történik. A beállított képek fotózása nagyobb hangvételű de mégis természetes és teli van érzelmekkel. A legjobb alkalom a kinti fotózáshoz a vacsora előtti időszak 17-20 óra között, ekkor születnek a legszebb fotók. A legtöbb esküvőnél ez az időpont sajnos a déli és kora délutáni időpontra esik, ilyenkor nem ideális fotózni mert nagyon kemény fények vannak, a nap magasan van.

Ha nem tudunk másik időpontot találni akkor árnyékos helyeket kell keresni. Meggondolandó a külön napi kreatív fotózás és ilyenkor nem vagyunk időhöz kötve. Másik fontos tényező az időjárás amibe nem tudunk beleszólni, viszont fel tudunk készülni rá és esős idő esetén az előzőleg megbeszélt helyszínt keressük fel vagy egy másik időpontban tartjuk a kültéri kreatív fotózást., ebben semmi szokatlan nincs hiszen ma már nem kötelező az esküvő napján fotózni.