Esküvő fotózás Zala megye

Esküvő fotózás zala megye,

esküvő fotózás zalaegerszeg. Esküvői fotós zala megyében, esküvői fotós zala megye

                                                      Esküvő fotózás info 

Esküvő fotózás Zala megyében, Esküvő fotózás Zalaegerszegen

 

Esküvő fotózás, esküvői fotós

 

Esküvő fotózás őrség

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Esküvő fotózás Zalaegerszeg. Esküvő fotózás Zala megye. Esküvői fotós Zalaegerszeg. Esküvői fotós zala megye. Kreatív eskövő fotózás Zala megyben. kreatív esküvő fotózás Vas és zala megyében. kretív esküvői fotós Vas és zala megyében. Esküvő, lakodalom Zala megye, Zalaegerszeg. 

Esküvő fotózás Zala megyében nagyon jól megy az Őrségi Fotósnak Lugosi Tamás aki  már régóta fotózik esküvőket. Az esküvői fotós Zala megyében Zalaegerszegen fotózik szebbnél szebb esküvőket. Kreatív egyedi esküvő fotózás Zala megye és vas megye. Egyedi és különleges esküvői fotós ha a minőség is számít. Az esküvői fotós.

Az esküvői fotós Zala megye. Az esküvői fotós Zalaegerszeg.

A “nagy nap” mindenki életében igazán fontos esemény. Már az esküvő tervezésekor ajánlott a megfelelő esküvői fotóst is felkutatni. Személyes találkozó és beszélgetés elengedhetetlen ahhoz, hogy a pár lássa, hogy tud -e majd együttműködni a fényképésszel az esküvő napján.

1.

Esküvő fotózás Zalaegerszeg! Esküvő fotózás Zala megye!

A párok sokszor érkeznek konkrét tervekkel, időpontokkal és fotózási helyszín ötletekkel, de mi is szívesen segítünk és megosztjuk tapasztalatainkat. A külső fotózási helyszínek mellett fotó műtermünkben is készülhet a fotósorozat.

Kreatív esküvői fotós Zala megye, kreatív esküvői fotós zalaegerszeg.

Esküvői fotózás csomagjaink közül mindenki megtalálhatja a neki megfelelőt. A csomagokról és árakról szívesen adunk nyomtatott anyagot és bővebb tájékoztatást személyesen üzletünkben. A mai igényeknek megfelelően a képeket digitális formában adjuk ki DVD lemezre írva nagy felbontásban. Ez azt jelenti, hogy képek nyomtatásra alkalmasak, nem csak monitoron mutatnak jól.

2

Esküvő fotózás:

Azokról a párokról lehet igazán jó képet készíteni, akiken látszik, hogy tényleg össze akarnak házasodni. Nekik szinte semmit sem kell mondani egy kreatív fotózáson. A legfontosabb, hogy a pár partner legyen képek készítésében. Ha csak elvárják a jó képet a végeredmény borítékolható. A fotós nagyon kevés, hogy a pároknak jó képeik legyenek. 33% múlik a fotóson, 33% az ezközparkon és 34% a páron. Ez a három tényező befolyásolja, hogy milyen képek születnek. 

A nagy nap elött:

Az esküvő előtt egy személyes találkozón megbeszéljük a Nagy nap részleteit, teendőit: mikor és hol lesz az esküvő milyen jellegű fotókat szeretnétek. Színte bármi szóba jöhet a luxustól a legromosabb épületig. A helyszínek kitalálása és bejárása után sok ötlettel és elképzeléssel tudunk készülni a nagy napra, sokszor már az is nagy segítség ha tudjuk mivel foglalkozik a pár, mi a hobbijuk vagy mi áll közel hozzájuk. Ez a találkozó jó alkalom, hogy jobban megismerjük egymást, mert a kölcsönös bizalom elengedhetetlen a jó esküvői fotók elkészítéséhez.

Az esküvő fotózás során az egyik legfontossabb tényező az idő. Ha erre a napra szánjuk a teljes fotózást nagyon oda kell figyelni a pontos menetrend betartására. A kreatív esküvő fotózásra minimum 2 óra szükséges, de a legideálisabb 3-4 óra, ami persze nem egyben és nem egy helyszínen történik. Egy másik fontos tényező az időjárás amibe nem tudunk beleszólni, viszont fel tudunk készüni rá, és esős idő esetén az előzőleg megbeszélt helyszíneket keressük fel, vagy egy másik időpontban tartjuk a kültéri kreatív fotózást, ebben semmi szokatlan nincs hiszen ma már nem kötelező az esküvő napján fotózni. Jegyes fotózásra “e-session” is lehetőség van, ami egyre népszerűbb és a beállított esküvői fotózás főpróbájaként említhetjük.

Az esküvő napján a fotózást általában délelőtt kezdjük: fodrász, kozmetikus, majd az otthoni készülődés következik. A beállított képek készítését  legjobb a szertartások előtt megkezdeni, amikor az ifjú pár még nem fáradt el és a frizura, smink, ruhák rendben vannak. A legjobb alkalom a kinti fotózáshoz a vacsora előtti időszak 6-8 óra között, ekkor születnek a legjobb fotók. A beállított képek készítésénél több helyszínt is igénybe veszek a Ti kéréseteknek megfelelően. Eső esetén sem kell csüggedni, hiszen erre is van megoldás. A szertartások menetét jó előre tudni, így még nagyobb a fotós esélye, hogy elkapjon minden fontos pillanatot. A lakodalom fotózása a vendégek fogadásától hajnali egy óráig tart.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.